![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmx7nWSLRBn-BNPd_aoYsxFWBaz9QIZhegQ5gwm6OwCn2v3hyTIdmsrBquF-0IiVeAkE-hTGrVck-esQfXeNbEOc8pfkuqkZ6OyME0x-Jbv2S0hut_DYUtL7VyZPIKGGCQG_fHEAbv6iA/s320/%C3%A4ppelchips.jpg)
Frysen banan
Skiva banan och lägg i frysen i en timme, smakar precis som bananglass.
Torkade äppelsnacks
Gör tunna små bitar av äpplen och lägg tunt på plåtar .Torka i ugn på ca 40 grader tills de är helt torra. OBS! Förvara i tättslutande burk!
Rotfruktschips
Sätt ugnen på 175°. Skala morot och palsternacka. Fortsätt skala med potatisskalaren till långa skivor. Man kan också skära i tunna, runda skivor med kniv.Lägg ut skivorna på ett bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen tills de börjar få färg ca 30 minuter. Stäng av ugnen och öppna luckan på glänt. Låt dem stå kvar och torka ca 15 minuter. Spreja eller droppa över olja och strö över lite salt. Blanda om. Lägg upp i en skål.
Bananmilkshake
Mixa en banan med ca 2dl mjölk.
Fruktsallad med keso
Gör en fruktsallad på önskad frukt och servera med keso. Smaksätt med kanel.
Hoppas det smakar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar